Seventh Generation | Termékfejlesztés | Zöld termékek

Tudomány a termékek mögött:

környezetbarát termékek

Megosztás

AddThis is disabled because of cookie consent

Hidden H2

Sokat tanultunk az elmúlt 25 évben – legjobb tanáraink maguk a növények voltak.

Biztosak vagyunk benne, hogy a növényi alapú, környezetbarát termékek hatékonysága megfelel az igényeidnek, és hogy a megújuló, növényi alapú összetevőkből készülő termékek fenntarthatóbb megoldást jelentenek, mint a kőolajalapú összetevők. A legjobb tudásunk szerint készülő, környezetbarát termékek előállításához a természetes tisztítószerekből merítünk ihletet, hogy megvédhessünk téged és a bolygót is a káros hatásoktól. Az összetevők feltüntetése iránti elkötelezettségünknek köszönhetően pontosan láthatod, mit kapsz, ha a mi termékeinket viszed haza.

Fogalommagyarázat

Környezetbarát termékeinket nagy körültekintéssel állítjuk elő: ha valamely összetevő árthat az embereknek vagy a bolygónak, inkább egy jobb megoldás után nézünk. Minden csomagoláson feltüntetjük az összetevőket, így magad is láthatod őket.

Folyékony mosószereink a megújuló, növényi alapú összetevőknek köszönhetően hatékonyan és alaposan tisztítanak, és még jó érzéssel is töltenek el.

A fenntartható kémiai megoldások előnyben részesítése több mint egyszerű innováció. Olyan globális mozgalom, amely kevesebb veszélyes anyagból – vagy egyszerűen kevesebb anyagból – készülő termékeket  eredményez, és közelít a teljesen természetes tisztítási módszerekhez.

Termékeinket folyamatosan teszteljük, hogy megfelelnek-e saját, és váráslóink elvárásainak. Így tudhatod, hogy biztosan hatékony megoldást választasz otthonod tisztán tartásához.

MINŐSÍTÉSEINK

Fedezd fel a Seventh Generationt

0 product(s)

Nincs elérhető történet