A Seventh Generation belülről: A mi márkánk másképp működik

Hidden H2

Küldetésünknek tekintjük, hogy elősegítsük az etikus fogyasztás forradalmát, amely gondoskodik a következő hét generáció egészségéről.

Hisszük, hogy termékeink egészséges megoldásokat kínálnak a háztartások, a közösség és a környezet számára is. A vállalati felelősségvállalás egyik úttörőjeként ügyelünk minden tevékenységünk következményeire — a termékfejlesztéstől a gyártáson, a beszerzésen és a felhasználáson át a megsemmisítésig.  Folyamatosan arra törekszünk, hogy üzleti tevékenységünk fenntarthatóbb legyen, és hogy valóban környezetkímélő termékeket állítsunk elő.  Rendszeresen elemezzük, hogyan csökkenthetnénk a környezet terhelését, hogyan fokozhatnánk a hatékonyságot és a biztonságot, és hogyan tehetnénk az ellátási láncunkat fenntarthatóbbá. Hisszük, hogy üzleti tevékenységünket felelősségteljesen kell átgondoltabb működési keretek közé terelnünk.

Olvass a küldetésünkről

MINŐSÍTÉSEINK

JELENTÉS A FENNTARTHATÓSÁGOT CÉLZÓ ÜZLETI TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL

Büszkén engedünk betekintést a fenntartható üzleti tevékenységet célzó erőfeszítéseink eredményeibe.

A vállalati felelősségvállalásról szóló jelentéseinkben áttekintjük a fenntarthatósággal kapcsolatos eredményeinket, és megvizsgáljuk a 2020-ra kitűzött merész céljaink irányába tett lépéseinket, hogy még hatékonyabban dolgozhassunk a természet és az egészségünk védelme, a kereskedelem megújítása és a közösségépítés érdekében.

A VÁLLALATI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSRÓL SZÓLÓ JELENTÉSEK MEGTEKINTÉSE

Három kisgyerek kertészkedik
Kislány játszik a hegyekben